Ce este NEO?

NEO este văzut ca Ethereum-ul din China. Ce înseamnă acest lucru este că oferă contracte inteligente. Ea planifică să fie viitorul lanț de rădăcini pe care aplicațiilede utilizarea mainstream vor fi construite din.

NEO este extrem de popular în China. Co-fondatorul Dong HongFei și echipa sa au schimbat recent numele proiectului în NEO, care avea denumirea Antshares. Odată cu schimbarea numelui, au schimbat și o mulțime de tehnologii. Ei s-au concentrat pe contractele inteligente.

Ceea ce le diferențiază este că NEO permite ca contractele inteligente să fie scrise în multe limbi deja stabilite. NEO este un open source și are doi dezvoltatori de bază. De asemenea, au făcut o mulțime de lucruri cu activele digitale.

Avantajele

Toate aceste interese în contractele inteligente, sunt un bonus major pentru ca NEO să aibă o dezvoltare puternică în acest domeniu. De asemenea, ei au avut succes în dezvoltarea activelor digitale încă din 2016, când erau numiți Antshares.

Dezavantaje

În prezent, aproape toate crypto monedele se luptă pentru a deveni un root chain pe baza căror vor apărea alte monede. Actualmente, există mai multe crypto care își propun a fi root chain. Nu cred că trebuie să existe doar unul care să meargă înainte, dar în viitor nu vor mai exista zeci de monede cu așa proprietate, vor rămîne doar cele care s-au dovedit a fi practice. Cele mai multe companii și servicii vor decide să folosească un root chain și să îl adopte. Aceasta înseamnă că NEO ar putea fi aruncată la o parte, dacă nimeni nu va decide să construiască pe baza ei.

Concluzii

Ceea ce va propulsa cu adevărat moneda NEO sunt parteneriatele pe care le fac. De asemenea, consider că NEO este o investiție foarte bună din cauza locației. China este cea mai mare piață și va fi mai aptă să sprijine NEO decât ETH. NEO are încă o valoare de piață scăzută dacă ați considera valoarea sa pentru ETH. NEO este primul concurent adevărat și gata să fie la nivel cu ETH.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here