Echipa de dezvoltatori din spatele companiei Ethereum are în vedere posibilele modificări ale planificării lansării de noi tehnologii.

Referindu-se la zvonurile că astfel de planuri sunt în prezent în curs de revizuire, creatorul de ether, Vitalik Buterin, a declarat, vineri, într-o întâlnire a dezvoltatorilor de open source, că ideea este că echipa ar putea încerca să modifice secvența Casper și Sharding pentru a le activa împreună.

În loc să elibereze separat pe ambele, a spus Buterin, noile progrese în cercetare ar putea permite ca ambele upgrade-uri să activeze împreună. (Ideea este ca Casper ar putea fi lansat pe un lateral, sau shard, mai degrabă decât ca un contract inteligent, așa cum a fost propus anterior).

«Aceasta este o revizuire substanțială a pașilor intermediari din foaia de parcurs, dar nu a produsului final», a spus Buterin.

Casper, care dorește să fie mai eficient din punct de vedere energetic și egalitar decât actualul sistem de proof of work, în timp ce Sharding ar putea menține cheile pentru a scala sistemul într-un număr mare de tranzacții. În acest fel, Buterin a subliniat că, dacă ar fi adoptate, tehnologiile s-ar combina pentru a crea o versiune a protocolului care ar putea fi ordine de mărimi mai eficiente.

Buterin a spus:

«Acest design poate scala practic până la maximul teoretic.»

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here