TRX este moneda bazată pe blockchain, care urmărește să revoluționeze modul în care oamenii consumă divertismentul.

Despre TRON

Deschizînd parantezele, TRON este un protocol descentralizat bazat pe blockchain, care are drept scop construirea unui sistem de divertisment cu conținut liber, cu tehnologia de blocare și distribuție. Protocolul oferă fiecărui utilizator să publice în mod liber, să stocheze și să dețină date, într-o formă autonomă descentralizată, ceea ce ar permite creatorilor de conținut să se ocupe de activele digitale, formând astfel un conținut descentralizat al ecosistemul de divertisment. Compania declară că acest lucru îi va permite să se ridice deasupra concurenților centralizați, cum ar fi Google Play și Apple App Store, care percep taxe mari.

Care este prețul de piață a valutei TRX și unde ai putea-o cumpăra?

TRON se tranzacționează încă de la mijlocul lunii septembrie 2017 și de atunci a trecut în plină forță. La început valoarea sa a fost de circa $ 0.0021. La data de 5 ianuarie TRX a înregistrat o creștere de aproximativ 1000% ajungînd la $ 0.21 pentru o singură unitate.

Cryptovaluta TRX poate fi tranzacționată cu Bitcoin sau Ethereum folosind un schimb valutar online, cum ar fi Coinnest, Binance sau Liqui.

Evenimente ce vor marca evoluția TRX

— La data de 8 ianuarie TRON va fi inclus în lista exchange-ului Coinrail

— Din cauza unui supply major, în primul semestru al anului curent va fi introdusă sistema de Coin Burn

— În a doua săptămînă a lunii ianuarie va fi anunțat și parteneriatul cu o companie majoră, urmează să fie anunțată denumirea ei.

Fiecare investiție trebuie făcută cu precauție, valoarea valutei crypto este extrem de volatilă.

Autor: Esteban The Moor

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here