Ziua de independență a Tron-ului, care este mult prea aglomerată, este la mai puțin de 48 de ore distanță. Ca parte a evenimentelor comemorative care urmează să aibă loc, Fundația Tron a dezvăluit că vor fi arse token-uri TRX în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari SUA. Acesta este un miliard de monede TRX care, potrivit Fundației Tron, va constitui probabil cea mai mare sumă de bani distrusă vreodată pentru a celebra un eveniment monumental.

După ardere, numărul de monede TRX va scădea, în consecință, la 99 miliarde. Fundația Tron deține în prezent 33,251,807,524 TRX și acestea vor rămâne blocate până la 1 ianuarie 2020.

Lansarea mainnet-ului Tron este un proces care a constat din patru etape. Cea de-a 9-a cea mai mare criptovalută din lumie, bazată pe capitalizarea pieței în momentul acesta, în conformitate cu CoinMarketCap, și-a lansat testnet-ul la sfârșitul lunii martie. Faza de pregătire care a fost în curs de desfășurare a implicat în principal selectarea reprezentanților Genesis din rândul superiorilor deja selectați.

Lansarea cu succes a rețelei Tron va depinde de 27 de Reprezentanți Genesis și au fost efectuate repetiții pentru a se asigura că lansarea mainnet-ului are loc fără probleme.

După lansarea principalei rețele Tron, vor începe alegerile pentru superiori. Reprezentanții Genesis nu vor fi, însă, aleși ca reprezentanți superiori. Odată ce guvernarea rețelei Tron a fost preluată de cei 27 de superiori, următoarea etapă pentru mainnet va fi etapa constituțională în care întreaga comunitate va coordona sistemul. În acest moment, va avea loc migrația oficială a Tron din blocul ERC20.

Spre deosebire de platforma Ethereum, care folosește limbajul de programare personalizat al Solidity, Tron mainnet este construit pe Java. După lansarea testnet-ului Tron la sfârșitul lunii martie, fondatorul Fundației Tron, Justin Sun, a susținut că Tron a fost mai bun decât Ethereum, prezentând mai multe motive, inclusiv un număr mai mare de tranzacții pe secundă, precum și taxe.

În timp ce echipa Tron a avut inițial un program de recompense de bug-uri, oferind 100.000 de dolari pentru a identifica slăbiciunile și defectele, echipa de la începutul lunii a ridicat cifra la 10 milioane de dolari. Acest lucru a fost interpretat ca un semn de încredere în securitatea rețelei sale, în afară de un spectacol al seriozității pe care Fundația Tron o atribuie securității rețelei.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here