Introducere

Ripple încearcă să revoluționeze sistemele de plată prin platforma sa. Ei au descris sistemul bancar actual ca «lent, limitat în transparență și scump». Și, prin urmare, susțin că este, de asemenea, inadecvat ca un sistem global de plăți. Ideea lor este de a reduce aceste bariere de intrare pentru a permite plăților globale să devină o activitate cu adevărat mondială. Și așa sa născut RippleNet.

Ripple a reușit să-și îndeplinească promisiunile prin parteneriatul cu unii dintre cei mai de succes investitori în Silicon Valley, precum și prin numeroase instituții bancare internaționale, autorități de reglementare și lideri în domeniul tehnologiei.

Clienți bancari

Aceștia sunt investorii puternici și de valoare pentru Ripple. Ripple necesită atât furnizarea (băncile), cât și cererea (utilizatori, întreprinderi). Pentru a reuși, ei aveau nevoie de bănci care s-au găsit a fi receptive la propunere.
Lista băncilor pe care Ripple le are pe măsură ce clienții continuă să crească, lista actuală este destul de impresionantă și este unul dintre principalele motive pentru care prețul lui Ripple a crescut în ultima perioadă. Actualmente prețul unui XRP este de puțin peste 1 dolar.

Cum cumpărăm?

Ripple cu tokenul ei XRP poate fi procurat pe o mulțime de exchange-uri. Începînd cu Binance, Kraken, Kucoin, Cex.io, etc.

Opinie

Actualmente piața este volatilă și este momentul perfect pentru a investi. În cazul dacă aveți la dispoziție ceva bani de care nu ați regreta să îi pierdeți, Ripple este investiția perfectă. All time high a atins doar 2 săptamîni în urmă de peste 3,5 dolari. În termen scurt Ripple este predispus să se întoarcă la volumul de pînă la crash. Fiind o oportunitate bună pentru a investi și a avea un profit adaugător.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here