RaiBlocks (XRB) este o monedă digitală care oferă performanțe ridicate, scalabilitate și rapiditate. Este bazată pe tehnologia de blockchain și are o rețea de încredere cu tranzacții instantanee fără taxe.

Realizează toate acestea prin adoptarea unei abordări unice în implementarea tehnologiei de tip blockchain. În ceea ce se numește structură de tip structură-bloc, fiecare cont RaiBlocks are propriul blockchain dedicat. Un sistem de votare cu dovezi de participare ajută la realizarea unui consens în întreaga rețea.

Utilizatorii pot efectua tranzacții fără să își facă griji cu privire la plata oricărei taxe și toate tranzacțiile sunt instantanee. De asemenea, este incredibil de scalabil, făcându-l perfect pentru tranzacțiile peer-to-peer și transferurile valutare.

RaiBlocks este în întregime pre-minat, iar toate monedele au fost deja distribuite pentru tranzacționare și schimb.

Cum funcționează RaiBlocks

Rețeaua se bazează pe o structură block-lattice care alocă fiecarui cont un propriu blockchain. Doar un proprietar de cont poate modifica lanțul contului, iar registrul global poate urmări setul global de conturi. Într-un blockchain tradițional întregul registru ar fi distribuit și împărțit de toate nodurile, în RaiBlocks este distribuit doar parțial, cu echilibrul personal și istoricul fiecărui utilizator menținut numai pe lanțul lor local.

Utilizatorii trebuie să inițieze o tranzacție de trimitere, care deduce suma corespunzătoare din contul expeditorului. Aceasta este urmată de o tranzacție de primire care creditează suma la soldul contului destinatarului.

În Rezumat: Caracteristicile cheie ale RaiBlocks

— Scalabilitatea (bazată pe logaritmul dimensiunii setului de date)

— Nu există comisioane de tranzacție pentru trimiterea și primirea de fonduri

— Proprietate structură block-lattice

— Confirmarea instantanee și finalizarea tranzacțiilor

— Blockchain dedicat pentru conturile individuale

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here