Prețul de litecoin a crescut la 81 dolari miercuri, pe fondul unor știri notabile pentru criptovaluta dată. Fiind adesea numită argintul crypto în comparație cu Bitcoin-ul.

Cea de-a șasea cea mai mare criptovalută din lume, după valoarea de piață, a declarat despre rapoartele potrivit cărora Fundația Litecoin a achiziționat o cotă de 9,9% la WEG Bank din Germania printr-un nou parteneriat cu furnizorul de plăți cripto-to-fiat TokenPay.

Parteneriatul strategic a deschis porțile pentru noi soluții bazate pe consumatori. Și conform fondatorului litecoin Charlie Lee, este un «câștig uriaș» pentru toate părțile.

În timp ce vestea a adus cu siguranță încântare pe piață. Iar diagramele tehnice arată faptul că Litecoin poate fi în declin.

Cryptovaluta s-a remarcat în ambele sensuri săptămâna trecută — prețurile au atins valori scăzute de 72.58 dolari și respectiv 84.24 dolari. Înainte de închiderea duminică pe o notă  la 80 USD, semnalizând indecizia pe piață. Achiziția declarată însă poate să aducă la creșterea prețului valutei și aducerea unor noi investori. Care pleacă de la principiul de a nu scăpa cîștigul (FOMO).

Pe de altă parte, dacă LTC va cădea sub 72,58 USD. Atunci mai mulți investitori își vor lichida probabil poziția (poziții lungi), generând o altă rundă de vânzare.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here