O serie de acțiuni legate de blockchain dă bătăi de cap pieței crypto, care a mai scăzut luni, după o scădere bruscă a prețului criptovalutelor din ultimele zile, pe temerile privind restricțiile de reglementare. Ceea ce bate considarabil asupra buzunarului investorilor cît și asupra pieței crypro per ansamblu.
Bitcoin, care a crescut cu aproape 2000 de procente anul trecut și a rămas aproape la un vârf de 20.000 de dolari, a scăzut ajungând la suma de ceva peste 10.000 de dolari pe bursele Bitstamp, Binance, KuCoin, etc.

Coreea de Sud, China, SUA, Franța și Germania au făcut zgomote mari în legătură cu o reglementare a pieței, iar oficialii din Franța și Statele Unite au promis să investigheze criptocvalutele.

Acțiunile Riot Blockchain (O: RIOT), Marathon Patent (O: MARA), Longfin Corp (O: LFIN), Long Blockchain Corp (O: LBCC) și Realitatea Socială Inc (O: SRAX) au scăzut cu mai mult de 10%.

Riot Blockchain, fostă companie biotehnologică numită Bioptix, a schimbat direcția pentru a deveni un investitor în tehnologia blockchain.

Volumul cât și investițiile vor reveni după ce panica de pe piață va scădea. Așa că HODL 🙂

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here