Introducere

Vechain, care utilizează tehnologia de tip blockchain, își propune să abordeze problema crescândă a produselor false prin revoluționarea lanțului de aprovizionare. Identificarea digitală a bunurilor pe blockchain va permite ca liniile de producție să fie transparente, bazele de date simetrice, trasabilitatea activelor și autenticitatea mărfurilor.

Acest raport își propune să discute cu exactitate și în mod critic valoarea aceste monede digitale, Vechain, considerând factori multipli într-o manieră imparțială pentru a împuternici investitorii și întreprinderile să ia decizii financiare bine puse la punct.

Funcționalitatea

Următoarea declarație de la VeChain sumarizează frumos viziunea și funcția lor:

Ambiția companiei VeChain este de a dezvolta un ecosistem de afaceri descentralizat, care să permită fluxul de informații în mod sigur și privat, construirea încrederii și transparenței transfrontaliere și a companiilor.

VeChain utilizează Blockchain pentru a rezolva problema contrafacerilor și trasabilității produselor în lanțurile de aprovizionare și logistică și anume în: Bunuri de lux, Vinuri, Agricultură, Automobile, Transport, Farmaceutic, Logistică și Servicii de audit. Aceasta este o viziune extrem de ambițioasă, care, dacă s-ar realiza, ar permite utilizarea VeChain în mai multe sectoare bazate pe producție.

Actualmente VeChain trece printr-un rebrand în urma căruia se presupune că funcționalitatea acestuia va fi extinsă și în februarie va fi nevoie ca Cartea Albă (White Paper) să fie dezvăluită pentru investori.

Un proiect ambițios cu potențial mare care este încă în proces de dezvoltare.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here