NEM este o crypto valută peer-to-peer și platformă de blockchain lansată pe 31 martie 2015. Platforma este scrisă în Java, cu o versiune C ++ în lucrări, NEM are un scop declarat al unui model de distribuție larg și a introdus noi caracteristici pentru tehnologia de blockchainare ca algoritmul DOC, conturi de multisignature, mesagerie criptată și un sistem de reputație Eigentrust ++. Software-ul blockchain-ului NEM este utilizat într-un bloc comercial numit Mijin, care este testat de instituții financiare și companii private din Japonia și internaționale.

Ce este Cryptovaluta NEM?

Structura NEM este simplă: 1) Se i-a ceea ce face Bitcoin pentru plăți și 2) se aplică pentru toată infrastructura tehnologică.

Este foarte asemănător cu ceea ce Ethereum o face cu «contracte inteligente», cu excepția faptului că NEM folosește «active inteligente». Iată câteva cazuri potențiale de utilizare:

— Dosare medicale
— Lanțurile de aprovizionare
— Notarizări
— Titluri de proprietate
— Înregistrări juridice
— Credite
— Inspecţii

Potrivit materialelor de marketing ale companiei, o parte din întreprinderi au adoptat deja NEM. «Testele efectuate pe milioane de conturi au demonstrat de că este unul dintre cele mai performante sisteme din industrie», se arată într-una din prezentările lor.

Aplicațiile NEM se extind mult peste tranzacțiile monetare sau soluțiile de finanțare. În mod teoretic, utilizatorii simpli pot stoca orice documente oficiale, cum ar fi certificatele de naștere, la acțiunile companiei în blockchain. NEM poate fi, de asemenea, folosit pentru a transmite o varietate de mesaje: mesaje criptate, necriptate și hexagonale. Aceste nume pot fi folosite pentru a rula o afacere pe blocul de blocuri. De asemenea, ea are o cale pentru ca oamenii să își creeze propriile resurse. Această caracteristică a activelor se numește mozaicuri și permite realizarea mai multor tipuri de active cu multe proprietăți diferite.

Pentru investorii NEM este util de cunoscut faptul că în dependență cît NEM aveți în wallet, lunar ați putea primi și GAS coin, ceea ce permite mărirea investițiilor considerabil.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here