Ce este IOTA?

IOTA este o crypto valută creată pentru industria online. Este o tehnologie care încearcă să facă un pas mai departe decât tehnologia blockchain prin utilizarea tehnologiei (Tangle). Tangle este ceea ce permite ca IOTA să trimită plăți mici fără taxare. În loc să aibă noduri separate cu funcții distincte prescrise care duc la plăți, au elaborat dovezi ale muncii pentru a permite minerilor să verifice în mod indirect ceilalți mineri care aprobă tranzacțiile.

Avantaje

IOTA este extrem de futurist într-un spațiu care evoluează constant. Aceasta aduce o nouă tehnologie pe masa de joc, care ar putea fi o alternativă mai bună la blockchain. IOTA a primit notificări și parteneriate de la instituțiile de învățământ atât pentru studierea IOTA, cât și pentru îmbunătățirea acesteia. Acest lucru asigură dezvoltarea viitoare a IOTA. De asemenea, IOTA are o arie vastă de folosință.

Dezavantaje

IOTA este o idee foarte bună și futuristă, dar o mulțime de aplicații în care dorește să fie implicată nu sunt utilizate pe scară largă. Complexitatea modului în care moneda oferă aplicații posibile ar putea împiedica adoptarea în masă. Tangle este o tehnologie nedovedită, ceea ce înseamnă că IOTA este subiectul testului. Principala frustrare a investorilor ar fi că această monedă este înaintea timpului său și nu are încă o utilizare rezonabilă.

Concluzie

Personal, cred că avantajele sunt mai mari decât dezavantajele. IOTA are aspirații nedovedite, dar ca și majoritatea criptovalutelor existente. Parteneriatele sunt un motiv major pentru care s-ar putea de investit în IOTA. Parteneriatele înseamnă că acest lucru va fi studiat și actualizat. Doar pentru că unele aspirații au fost evedențiate, nu înseamnă că ele sunt puse în cuie.. IOTA are o echipă dedicată care se străduiește să construiască și să progreseze, așa că cred că ar fi o monedă definită care ar putea devein una de referință pentru perioada de mai departe.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here