O nouă platformă de tranzacționare cripto, lansată de fostul director al Telegram Anton Rosenberg, caută să ajute companiile de blockchain să-și stabilizeze prețurile.

Mikado, o platformă de tranzacționare cu instrumente cripto-derivate, va oferi o soluție pentru proiecte care planifică o ofertă inițială de monede (ICO), dar care doresc să evite colapsul prețurilor care au loc atunci cînd o vînzare deschisă începe și investitorii renunță la token-urile lor, a anunțat Rosenberg marți. El a declarat că «multe companii care fac ICO încearcă să atragă atenția investitorilor prin bonusuri mari și reduceri fără să înțeleagă cum va afecta prețul după ICO».

Spre deosebire de piețele financiare tradiționale în care companiile de asigurări și cei de piață ajută companiile să-și structureze IPO-urile, piețele ICO nu dispun de instituții și mecanisme pentru a planifica eliberarea treptată a token-urilor lichide, astfel încât Mikado va face acest lucru.

Mikado va emite un derivat pentru orice token, cum ar fi token-uri de bonus pentru investitorii timpurii sau token-uri distribuite între angajații proiectului pentru a stimula munca lor. Proiectul poate transfera aceste token-uri într-un cont escrow special creat, iar investitorii vor primi în schimb mărci derivate Mikado (MKT). După încheierea perioadei de ICO, token-urile MKT vor fi arse, iar deținătorii lor vor primi cantități echivalente de token-uri originale în care au investit.

«Blocarea monedelor este un instrument convenabil, dar nu foarte eficient», a spus Rosenberg. «Ei pot planifica mai multe perioade de blocare, eliberează treptat token-urile și controlează volumul de tranzacționare. Mikado promite un instrument pentru a crea o economie bazată pe mărfuri stabile pe piața cripto.

Mikado nu intenționează să lanseze o ofertă inițială de monede pentru propriul său token, pentru a evita clasificarea MKT ca o garanție, a declarat directorul executiv, Andrey Nayman. În prezent, proiectul se aplică pentru o licență distribuită (DLT) în Gibraltar. După aceea, compania intenționează să se înregistreze la Comisia pentru valori mobiliare și mărci din S.U.A.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here