Facebook a anunțat că este într-un proces de revizuire a interdicției impuse la începutul anului asupra reclamelor crypto.
Anunțul subliniază că este vorba de fapt de o reanalizare a politicii Facebook față de domeniul crypto și nu de o anulare per se a întregii interdicții. De exemplu, reclamele la opțiuni binare și la ICO-uri rămân sub embargo.

“În ultimele luni, am încercat să redefinim cât mai bine această politică – să permitem unele reclame și în același timp să ne asigurăm că acestea prezintă siguranță. Astfel, începând cu 26 iunie, ne actualizăm politica astfel încât să fie permis agenților de publicitate pre-aprobați să posteze reclame care promovează criptomonede și conținut asociat cu acestea. Vom menție în continuare însă prohibiția în ceea ce privește reclamele care promovează opțiuni binare și oferte inițiale de monedă”, citează Ccn.com.

Ca urmare, companiile din industrie au din nou liber la reclame.

crypto-job.com

Facebook nu a mai permis niciun fel de reclame crypto după toată nebunia din ianuarie. A fost de asemenea vorba și de o perioadă în care ICO-urile țeapă au luat amploare, înainte ca organele de reglementare să intre serios în ele. Decizia Facebook a venit ca o măsură de protejare a utilizatorilor în fața fraudelor și a furturilor.

Totuși, interdicția a stârnit și reacții adverse, deoarece entuziaștii crypto au văzut-o ca o mișcare împotriva afacerilor legitime. De aici, mulți lideri din industrie au criticat cu voce tare noua politică. În plus, numeroase grupuri crypto din Rusia și Asia au completat plângeri împotriva interdicției impuse de Facebook.

Mulți au fost de părere că interdicția era doar o parte dintr-un plan mai amplu, prin care Facebook să își poată domina competitorii, în cazul în care și-ar fi lansat propriul Blockchain.

Alți giganți ca Google și Twitter interzic în continuare reclamele crypto
Cele două companii au luat și ele la începutul anului aceleași măsuri ca și Facebook.

Rămâne de văzut dacă și aceste firme, care generează un profit imens din reclame, își vor revizui și ele politica internă.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here