• Facebook interzice toate anunțurile legate de criptovalute, de la ICO la bitcoin.
  • Rețeaua socială declară că interdicția, care include atât Facebook, cât și Instagram, este de a sparge acțiunele frauduloase.
  • Cryptovalutele sunt «frecvent asociate cu practici înșelătoare».

Rețeaua socială interzice toate anunțurile legate de bitcoin, criptovalute și ICO, s-a anunțat marți.

MiningImpexGroup

Noua regulă «interzice produsele și serviciile financiare care sunt frecvent asociate cu practici de promovare înșelătoare, cum ar fi bitcoin, ICO și criptovalute per ansamblu».

Este o politică de anvergură și Facebook o descrie ca fiind «o acțiune largă».

(Pentru ofertele inițiale, monede sau ICO, există o metodă în mare măsură nereglementată pentru strângerea de fonduri de către companii, care implică vânzarea în active criptografice, într-un mod asemănător unui IPO).

În această săptămână, SEC a închis un ICO presupus a fi fraudulos, care a pretins că a adunat 600 de milioane de dolari.

Purtătorul de cuvânt al Facebook a declarat pentru Business Insider că noua regulă interzice toate anunțurile legate de criptovalute — nu doar cele care încearcă direct să vândă monede sau token-uri cripto. Astfel, anunțurile pentru portofele Bitcoin sunt de asemenea, interzise, ​​de exemplu, ca și cele pentru hardware-ul de mining Ethereum.

Într-un post blog, directorul de management al produselor Facebook, Rob Leathern, a sugerat că Facebook ar putea modifica politica la un moment dat în viitor, pentru a permite publicității din afacerea legată de criptovalute

«Vrem ca oamenii să continue să descopere și să învețe despre produse și servicii noi prin anunțuri Facebook, fără teamă de înșelăciune», a scris el. «Acestea fiind spuse, există multe companii care promovează ICO și criptovalute care nu lucrează în prezent cu bună-credință».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here