În momentul cînd piața este foarte volatilă doar un token din TOP 100 Crypto continuă să crească și acesta este — DigixDAO

În martie 2016, Digix și-a încheiat ICO-ul avînd un succes imens. De fapt, a depășit ținta stabilită, atingând 5,5 milioane USD în doar 12 ore. Istoria a fost într-adevăr făcută și atunci digixDAO, prima organizație autonomă distribuită de Ethereum sa născut.

Întrebarea mare este: care este motivul din spatele digixDAO și de ce ar trebui să cumpărați token-urile Digix? În acest articol, vom răspunde la aceste două întrebări pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre digixDAO.

Motivul În spatele Succesului DigixDAO

Experții vă vor spune că este de fapt imposibil să anticipați rezultatul vânzărilor unui ICO bazat pe Ethereum, mai ales dacă o faceți pentru prima dată. Există diverse lucruri care au făcut ca DigixDAO să aibă succes. Motivul numărul unu este că toată lumea știe că viitorul lui Ethereum este de fapt strălucitor. Ei sunt conștienți de faptul că Ethereum reflectă viitorul și va schimba platforma digitală spre bine.

Este următoarea generație de tehnologie blockchain și permite desfășurarea cu ușurință a contractelor inteligente. Digix a înțeles clar implicațiile acestei noi tehnologii și a profitat de ea pentru a fi printre primii care valorifică potențialul imens pe care la manifestat și sa dovedit a fi un mare succes. În prezent, Digix a creat două tipuri de token Ethernet, fiecare având propriile probleme de caracteristici unice. Unicitatea pe care ambele token-uri le-au completat reciproc pentru a asigura un succes comun.

De fapt, puteți utiliza DGX pentru a vă plăti cafeaua utilizând funcția NCF. Acest lucru se datorează faptului că DGX se află în formatul Ethereum EIP20, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în viitor în contracte Ethereum pentru aproape orice. În plus, DGX poate fi utilizat și pentru alte instrumente financiare și jetoane care urmează să fie descoperite.

Avantaje DigixDAO

Aproximativ 5,5 milioane USD au fost ridicate la ICO timp de 12 ore..

Unele dintre beneficiile DGX includ:

Recompense

Deținătorii DGX vor profita de DGX. Ei vor cere recompense pentru taxele de tranzacționare ale DXG, care este în prezent la 0,13% din soldul trimis.

 

Unde să cumperi?

DigixDAO poate fi procuat pe Binance, OKEx, Gate.io, Huobi

Echipa Bitcoinrush vă va ține la curent cu ultimile știri de pe piața crypto

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here