Apple a decis să oprească orice aplicații de cripto-mining care ar putea fi utilizate pe produsele sale mobile.

Într-o actualizare recentă, compania de calculatoare personalizată și-a extins orientările inițiale privind criptovalutele. Înainte, instrucțiunile specificate care facilitează schimbul de cripto și / sau ofertele inițiale de monede (ICO) trebuie să respecte toate legile de stat și federale aplicabile.

Acum, liniile directoare specifică mai mult decât atât. În cinci puncte, liniile directoare rulează prin politica Apple referitor la portofele, miniere, exchange-uri, ICO-uri.

Cele mai notabile dintre ele: politica actualizată interzice orice aplicație folosită pe un produs Apple pentru minare, cu excepția cazului în care a fost efectuat «off device». Motivul din spatele acestei modificări pare să fie legat de politicile Apple privind compatibilitatea cu hardware-ul, unde s-a vorbit următoarele:

«Proiectați-vă aplicația pentru a utiliza energia eficientă. Aplicațiile nu ar trebui să ducă la scurgerea rapidă a bateriei, să genereze căldură excesivă sau să facă presiuni inutile asupra resurselor dispozitivului. Aplicațiile, inclusiv orice reclame terțe afișate în ele, nu pot rula procese de fundal independente, cum ar fi exploatarea minarea de crypto.»

Cu toate acestea, după cum s-a raportat anterior, comparațiile dintre consumul de energie în ceea ce privește eficiența miningului evoluează în lumina capacităților și capacităților extinse — de a ridica preocuparea față de precedentul pe care această interdicție îl stabilește pentru activitățile de acest gen actuale și viitoare.

Actualizările politicii oficiale a Apple privind cripto miningul, de asemenea, în lumina măsurilor preventive luate de companie în anii anteriori pentru a limita dezvoltarea de aplicații care să faciliteze comerțul cu cripto.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here